Close sidebar
Close sidebar

Un copil de doar 10 ani si-a reclamat invatatoarea la politie. Cazul i-a uimit pe oamenii legii – Ce s-a intamplat

Un baietel de doar 10 ani din vestul tarii a sunat la Politie, dupa ce invatatoarea l-a lovit in zona capului. In urma loviturii, micutul s-a lovit la buza.

I. I.,


DISTRIBUIE
acest articol

Incidentul a avut loc in localitatea Calan, din Hunedoara, in timpul unei ore de curs.

”Politia Orasului Calan a fost sesizata direct de un minor in varsta de 10 ani, din Calan, elev la o scoala din localitate, despre faptul ca, in jurul orei 8:45, in timp ce se afla in sala de clasa, in timpul orei de curs, a fost lovit in zona capului de catre invatatoarea sa, iar din lovitura s-a lovit la buza, de banca”, au anuntat politistii.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Ulterior, copilul, care prezenta rani la nivelul buzei inferioare, a fost insotit de bunica sa la Urgente, in Calan, pentru acordarea de ingrijiri medicale, scrie Opinia de Timisoarei.

In cauza, politistii vor face cercetari pentru purtare abuziva si vor stabili imprejurarile comiterii faptei.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI