In articol:
- „Vestea bună este că fiul tău nu are leucemie!”
- „Prea mult lapte poate fi un lucru rău”
- „Nu credeam că laptele îl poate afecta atât de mult”
Un copil în vârstă de numai 2 ani a ajuns la medic, fiind suspectat de leucemie.
Citește și: Caz șocant în Italia! O bătrână și-a bătut și sechestrat soțul. Incredibil ce i-a făcut femeia
„Vestea bună este că fiul tău nu are leucemie!”
„ Medicul
Apoi, mămica povestește că i-a făcut analize complete fiului său, iar rezultatele acestora au indicat o deficiență severă de fier.
„Vinovatul, din fericire, nu a fost cancerul de sânge, ci laptele de vaca. A primit prima transfuzie de fier imediat și a primit-o pe a doua și ultima săptămâna următoare. De asemenea, a început să ia suplimente de fier o dată la două zile”,
„Prea mult lapte poate fi un lucru rău”
Johnny s-a născut în primul an de pandemie, iar mămica povestește că nivelul de stres a fost unul ridicat pentru ea, pentru o lungă perioadă de timp.
„Așteptam diagnosticul inevitabil de autism al fiului meu mai mare și mă adaptam la un oraș nou după o mutare într-un alt stat. Așa că, atunci când Johnny a început să bea lapte de vacă la vârsta de 1 an și nu și-a dorit niciodată nimic altceva, nu am încercat să-i corectez comportamentul. Am continuat să îi dau pentru a avea liniște”, a explicat aceasta.
Femeia a specificat că băiețelul său bea aproximativ 1 litru de lapte pe zi, ceea ce este semnificativ mai mult decât cantitatea recomandată pentru grupa lui de vârstă.
„Nu știam atunci că și calciul poate suprima absorbția fierului, așa că orice fier care intra în corpul lui ar fi fost imediat <<călcat în picioare>> de excesul de lactate ”, a menționat mama lui Johnny.
„Nu credeam că laptele îl poate afecta atât de mult”
„Avea tot timpul o dispoziție proastă, nu era niciodată odihnit și făcea crize de nervi constant. M-am gândit că e un copil mai dificil, sau chiar că este și el în spectrul autismului ”, a mărturisit mămica.
„Johnny avusese colici când era bebeluș, așa că m-am trezit căutând pe Google dacă aceste colici pot reveni ulterior. Am bănuit că bea prea mult lapte, dar nu mi-am dat seama că un consum excesiv ar putea face atât de multe daune. La urma urmei, SUA au încurajat consumul de lapte de zeci de ani, am crescut văzând reclame la televizor și panouri publicitare, iar tatăl meu m-a încurajat mereu să beau mult pentru a deveni mai înaltă și mai puternică”, a adăugat aceasta.
Hematologul lui Johnny a spus că majoritatea părinților nu știu că prea mult lapte poate cauza probleme. Hematologul i-a spus femeii că majoritatea copiilor sunt oameni complet diferiți după ce se vindecă de anemie.
„Johnny se simțea constant rău, dar nu știa să-mi spună. Eu și soțul meu regretăm că am presupus că Johnny era capricios atunci când inima lui era destul de stresată”.
Johnny și-a revenit la o lună și jumătate de tratament și toată lumea a observat o îmbunătățire imediată a dispoziției sale. Mama sa a menționat și schimbările care au venit pe parcursul tratamentului: copilul are dorința și energia de a mânca, zâmbește tuturor celor pe care îi vede și vorbește cu animalele sale de pluș.
„Pentru prima dată în scurta lui viață, simt că în sfârșit îl cunosc pe adevăratul Johnny”, a mărturisit mămica.