Close sidebar
Close sidebar

Un copil de doi ani a supravieţuit unei căzături de la etajul 9. Băieţelul nu a suferit nicio fractură

Un copil în vârstă de doi ani a supravieţuit, joi, unei căzături de la etajul 9 (aproximativ 30 de metri) al unui bloc din cartierul parizian Belleville, relatează Le Parisien, care precizează că băieţelul a scăpat fără fracturi.

K.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit părinţilor, micuţul Adam se afla singur în cameră, s-a căţărat pe o piesă de mobilier pentru a ajunge la fereastra care era deschisă şi a căzut în gol. Băiatul a căzut într-o zonă în care se află copaci şi tufe, care au atenuat impactul, ceea ce l-a salvat.

Citeste si: Frații din Vrancea care au ținut în sclavie zeci de români și-au primit sentința

Copilul a fost internat în spitalul Necker, în noaptea de joi spre vineri, cu prognostic vital rezervat. El a fost dus la spital după ce a căzut, pentru investigaţii, deoarece avea dureri la splină. După câteva ore, medicii au anunţat că în cazul lui Adam prognosticul vital nu mai este rezervat.

Citeste si: Dan Negru a anunțat moartea celui care i-a fost „tată” în viața profesională. Dodo Munteanu a fost șeful lui la Radio Televiziunea Română în anii '90- kanald.ro

Citeste si: Iancu a reacționat, când a aflat că Beni vrea să meargă la nunta lui: „Nu poate veni oricum”- wowbiz.ro

Citeste si: Misterul unei crime de acum 50 de ani a fost rezolvat. Ucigașul a fost găsit, dar nu a mai putut fi arestat- antena3.ro

Citeste si: O femeie din Botoșani a ajuns la urgențe după ce a făcut duș. Se plângea de dureri mari. Ce i s-a întamplat

Citeste si: Mick Jagger a revenit pe scenă în primul concert după operaţia la inimă suferită în aprilie

În iulie 2015, un copil de 12 ani a căzut de la etajul 13 al blocului în care locuia, pe strada Chateau des Rentiers, tot la Paris. Şi el a supravieţuit, fiind de asemenea salvat de arbori.

Citeste si: Imagini tulburatoare cu sora Sorinei, fata luată pe sus de la Baia de Aramă! Ce declara micuța „Sufletul meu e despărțit”

În această săptămână, la Paris a mai căzut un copil de la etajul 9, însă nu a supravieţuit.

Băiatul avea 9 ani.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI