Dosar de moarte suspectă în județul Botoșani. Polițiștii din oraşul Flămânzi au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că un minor, în vârstă de doi ani, a căzut într-o fântână de pe raza localităţii.

Citeste si: Două persoane au căzut într-un rezervor plin de ciocolată. Ambii pacienți au fost transportați la spital

Micuţul a fost scos cu greu la suprafaţă, însă cadrele medicale nu au mai putut face nimic.

Medicii ajunși la faţa locului nu au putut decât să constate decesul copilului, potrivit presei locale.

Cum s-a produs tragedia

Nenorocirea a avut loc miercuri seară, în gospodăria unei familii din Flămânzi. Băieţelul, care a împlinit doi ani în luna aprilie, se afla cu tatăl său în vizită la o rudă.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

La un moment dat, în timp ce adulţii discutau în faţa casei, copilul a început să exploreze curtea interioară a gospodăriei.

Citeste si: Poliția a deschis un dosar penal după ce un copil a murit la un turneu de fotbal

La un moment dat, acesta a ajuns în dreptul unui puţ de fântână, care avea marginea aproape de nivelul solului.

Astfel micuţul a putut urca pe capacul improvizat al fântânei, însă din păcate acesta a cedat, potrivit Monitorul de Botosani.

Ce a transmis IPJ Botoșani

”Din verificările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că un bărbat împreună cu minorul de doi ani se aflau în curtea locuinţei unei cunoştinţe, din oraşul Flămânzi, împrejurare în care minorul ar fi căzut într-o fântână, care era prevăzută cu ghizdea joasă, accesul putând să se facă de la nivelul solului”,  a

precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), Delia Nenişcu.

Citeste si: Un copil abuzat de tatăl vitreg a fost salvat de o chelneriță. Aceasta l-a întrebat pe un bilețel dacă are nevoie de ajutor

Oficialul IPJ Botoşani precizează că în acest caz poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă, fiind dispusă efectuarea autopsiei pentru a se stabili cu exactitate cauza decesului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si