Close sidebar
Close sidebar

Un copil de doi ani și-a împușcat mortal mama însărcinată în opt luni

Un copil de doi ani din statul american Ohio și-a împușcat mortal mama însărcinată în opt luni cu un pistol semiautomat.

Diana Puiu,

Un copil de doi ani și-a împușcat mortal mama însărcinată în opt luni

[Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Tragedie într-o familie din Ohio. Un copil de doi ani și-a împușcat mortal mama însărcinată în opt luni. Femeia a sunat la 911 și a spus că a fost împușcată de fiul ei. 

Citește și: Tânăra de 20 de ani a greșit adresa și a fost împușcată mortal de proprietar

„Ea a explicat că era însărcinată în 33 de săptămâni şi că fiul ei în vârstă de 2 ani a împuşcat-o accidental în spate cu o armă de foc”, a declarat el pentru postul de televiziune News 5 Cleveland, filială a ABC, scrie Agerpres, citând AFP. 

Chiar dacă ajutoarele au venit la timp, tânăra și-a pierdut viața. De asemenea și copilul și-a pierdut viața.  

Citește și: Un adolescent și-a ucis surioara de doar 14 ani și apoi a mințit autoritățile că aceasta s-a sinucis: „A fost o greșeală. Credeți-mă”

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Poliţia a găsit, de asemenea, un pistol de 9 mm pe noptieră şi alte două arme de foc încărcate. Soţul victimei, care nu era acasă la momentul tragediei, a declarat poliţiei că armele îi aparţineau, potrivit mass-media locale. 

Un adolescent și-a ucis surioara de doar 14 ani și apoi a mințit autoritățile că aceasta s-a sinucis: „A fost o greșeală. Credeți-mă”

O crimă oribilă a avut loc în SUA. Un adolescent și-a ucis sora mai mică cu ajutorul unui pistol. Potrivit spuselor sale, acesta ar fi omorât-o din greșeală pe fata de 14 ani.

Un tânăr în vârstă de 19 ani și-a împușcat mortal sora în vârstă de doar 14 ani și apoi le-a spus polițiștilor că aceasta și-a luat viața.

Apoi, el și-a recunoscut  fapta oribilă pe care a comis-o. Acesta și-ar fi ucis sora din greșeală, în timp ce se juca cu un pistol.

Citește și:  Noi informații în cazul femeii înjunghiate la Gara de Nord. Bărbatul ar fi fost îndrăgostit de victimă: „A devenit obsedat de mine”

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Întâmplarea nefericită a avut loc pe data de 23 februarie în orașul Opa-Locka din Florida, SUA și a șocat întreaga familie a celor doi adolescenți, scrie Mirror.

Brianna, în vârstă de 14 ani, a fost împușcată de fratele ei, Keon Martavious Thornhill, în vârstă de 19 ani.

Citește și:  „Mă omor. O iubesc!” Atacatorul din Gara de Nord a amenințat că se sinucide. Femeia înjunghiată practica cea mai veche meserie din lume

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI