Close sidebar
Close sidebar

Un copil de numai 8 ani din Iasi a fost internat dupa ce a cazut in acid sulfuric aruncat pe jos de locatari

Un copil in varsta de 8 ani din Iasi a ajuns la spital cu arsuri grave dupa ce a alunecat si a cazut in acide sulfuric, substanta aruncata pe jos de catre locatari.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Din primele cercetari se pare ca oamenii au aruncat aceasta substanta pe jos fiind deranjati de oamenii fara adapost care se aduna in zona.

Incidentul s-a petrecut duminica seara, in gangul dintre doua blocuri in cartierul iesean Nicolina. "Baiatul este internat in sectia Arsi, dar starea lui este stabila. A suferit o arsura chimica, dar nu este necesar transportul lui la un spital de specialitate din Capitala. El poate sa fie tratat fara probleme la Iasi", a declarat pentru cei de la news.ro medicul Radu Terinte.

Politia a deschis un dosar penal in acest caz pentru vatamare corporala. "Am fost sesizati de catre tatal copilului. Avem deja un cerc de suspecti si urmeaza sa identificam persoana care a aruncat substanta respectiva", a declarat pentru acceasi sursa Anca Vajiac, purtatorul de cuvant al Politiei Judetului Iasi.

Citeste si: Florin a murit lovit în cap de un copac! Tânărul maramureșan avea doar 24 de ani și era tăietor de lemne în Italia- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: S-a apucat de sală la 70 de ani și a slăbit 36 de kg. Acum, Joan e influenceriță de fitness și face senzație pe internet- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI