Un copil de opt ani a dispărut după ce a fost lăsat de Protecția Copilului în grija tatălui.
Bărbatul este suspectat că și-a ucis soția, după ce i-ar fi aplicat mai multe lovituri, iar violențele s-ar fi întins pe o durată de 10 ani.

Citeste si: "Dacă vedeți acest clip, înseamnă că am murit". Un celebru YouTuber de 23 de ani, cunoscut pentru jocul Minecraft, a fost răpus de o boală cruntă (VIDEO)

La ultima agresiunea bărbatului, femeia a fost operată pe creier, dar nu și-a mai revenit din comă.
Individul a luat copilul și a dispărut acum două săptămâni, chiar în momentul în care procurorii l-au chemat pentru a-l pune sub acuzare.
Surse din ancheta spun că bărbatul și-ar fi scos deja copilul din țară.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Tată și fiu, căutați de polițiști de două săptămâni. Copilul de 8 ani este dispărut împreună cu tatăl său

Expertiza finală spune că femeia a murit din cauza loviturilor.

Aceasta apărea frecvent bătută, iar imaginile au fost publicate de către colegele cu care aceasta făcea videochat.
"Ea trebuia să aibă o anumită sumă, depinde cât impunea el seara să facă, și tot timpul era era stresată și sub teroarea asta că trebuie să facă suma respectivă sau mai mult.", povesteşte una din colegele Alinei, care a văzut-o plină de vânătăi.

Citeste si: Un bărbat a violat și a lăsat însărcinată o copilă de zece ani. El a fost prins de oamenii legii

"În perioada 2016-2022, numitul Alexandru Robert Constantin a exercitat în mod repetat acte de violență fizică față de soția sa, Ramona Alina, lovind-o cu pumnii și picioarele în mai multe zone ale corpului și cu precădere în zona capului, determinân multiple cranio cerebrale ce au condus la alterarea contantă a stării de sănătate a acesteia.", spune purtătoul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si