Close sidebar
Close sidebar

Un copil de patru ani, din Sinaia, a murit de meningită. O anchetă este în desfăşurare

Un copil de patru ani, din Sinaia, a murit de meningită. Este risc ridicat de epidemie la o grădiniţă din Sinaia.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol

UPDATE:La Ştirile Kanal D, ora 18:45, aflaţi toate detaliile despre amploarea acestui caz si cât de periculos poate fi diagnosticul de meningită!

În urma acestui caz s-a declanşat o anchet pentru a se stabili dacă este vorba de un caz izolat sau este vorba de o epidemie.

Copilul a fost dus la Spitalul din Sinaia şi prezenta simptome specifice unei afecţiuni respiratorii. Medicul de gardă a sfătuit-o pe mamă să interneze copilul la secţia de Pediatrie. Potrivit aceleiaşi surse, mama ar fi refuzat internarea.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

După câteva zile, starea copilul nu s-a îmbunătăţit, iar mama a revenit cu fiul său la spital. Medicii au decis să-l transfere de urgenţă la un spital din Bucureşti. Din nefericire, copilul a decedat. Medicii spun că diagnosticul copilului a fost meningită acută bacteriană.

La grădiniţa la care mergea copilul s-a declanşat o anchetă. Au fost recoltate probe pentru a se stabili dacă a fost un caz izolat sau se poate discuta despre o epidemie.

Părinţii nu vor să-şi mai ducă micuţii la grădiniţa respectivă.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI