La doar câteva minute după ce a fost făcută această fotografie, pe data de 3 august, Arthur Emanuel Bitencourt, din Brazilia a murit.

Un copil de șapte ani a încetat din viață, la scurt timp după ce a făcut această poză. Ce s-ar fi întâmplat cu cel mic

Un copil de șapte ani a încetat din viață, la scurt timp după ce a făcut această poză. Ce s-ar fi întâmplat cu cel mic

[Sursa foto: Facebook-Romaldo Bitencourt]

În imagine, băiețelul zâmbea către cameră, în timp ce se juca într-o grămadă de pulbere de calcar, un material care este des folosit în construcții. Pulberea a fost lăsată pe marginea drumului.

Băiețelul a inhalat particule de pulbere de calcar

Cel mic a fost dus de urgență la spital. Acolo s-a constatat că a inhalat particule de praf toxic. El a fost declarat decedat la sosire. 

Familia îndurerată a împărtășit poza sub formă de avertisment pentru alți oameni, referitor la pericolele pe care le are pulberea de calcar.

Romaldo Bitencourt, unchiul copilului, a distribuit fotografia tragică pe Facebook, declarând: „ Amintirile pe care le voi avea despre tine, dragul meu copil, vor fi întotdeauna cele mai bune”.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Un copil s-a stins din viață după ce a petrecut 6 ore în mașina încinsă. Mama a uitat să-l lase la grădiniță

Cel mic a sărit în praful otrăvitor din apropierea locuinței familiei sale din Ipiranga, Parana, sudul Braziliei.

„Viața este ca un tren în mișcare, dar dragul și iubitul nostru fiu, frate, nepot, văr, nepot, a coborât încă la începutul călătoriei.”

Omagiile au venit pentru copilul de șapte ani după moartea lui tristă. Un prieten al mamei lui Arthur a spus: „Fie ca Dumnezeu să mângâie inima întregii familii chiar acum, vei fi pentru totdeauna în inimile noastre Arthur!”

Pulberea de calcar, toxică pentru organism

Inhalarea prafului toxic  poate cauza probleme pulmonare grave, în timp ce expunerea poate provoca, de asemenea, iritarea pielii și leziuni oculare. 

Arthur a fost îngropat a doua zi după ce s-a aruncat în mormanul de pulbere. Poliția a deschis o anchetă cu privire la moartea acestuia

Citește și: O fetiță de doar 16 luni și-a găsit sfârșitul într-o piscină gonflabilă. Durere fără margini într-o familie de moldoveni

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si