Close sidebar
Close sidebar

Un băiat de șase ani a fost reținut după ce și-a împușcat profesoara

Un caz șocant zguduie Statele Unite ale Americii. Un minor, în vârstă de șase ani, a împușcat o profesoară. Femeia se află în stare gravă la spital.

Georgiana Balaban,

Elevul de șase ani și-a împușcat profesoara.

[Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un băiat în vârstă de şase ani a fost reţinut de Poliție după ce a împușcat o profesoară, în statul american Virginia, afirmă polițiștii, citați de BBC.

Incidentul a avut loc la puțin timp după ora locală 14.00 (19.00 GMT) la Şcoala Elementară Richneck din oraşul Newport News, a declarat șeful Poliției Steve Drew.

Nu se știe clar cum a obținut copilul arma, dar Drew a afirmat că incidentul nu a fost „un foc de armă accidental”.

Citește și: Criminalul din Vaslui, care și-a înjunghiat propriul fiu atunci când tăiau porcul, nu regretă fapta oribilă. El vrea să se întoarcă acasă

Profesoara, al cărei nume nu a fost făcut public şi care ar avea între 30 si 40 de ani, a suferit răni care îi pun viaţa în pericol.

Ea a fost dusă la un spital local şi este monitorizată de medici.

Cum s-a petrecut evenimentul nefericit

Incidentul a avut loc într-o clasă I (copii cu vârsta de şase-şapte ani), după o altercaţie între cei doi.

Drew a subliniat că incidentul armat a fost unul izolat şi a subliniat că poliţiştii ”nu s-au confruntat cu o situație în care cineva mergea prin şcoală trăgând focuri de armă”.

Oficialii au spus că şcoala- care are circa 550 de elevi – are detectoare de metal, dar elevii erau verificaţi la întâmplare, nefiind inspectat fiecare copil.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Poliția a refuzat să precizeze ce fel de armă a fost folosită în incident, dar a afirmat că băiatul a folosit un pistol.

Citește și: O fetiță de 3 ani a fost împinsă în fața trenului de o femeie fără adăpost. La momentul întâmplării incidentului, copila se afla lângă mama ei

Șeful Districtului Școlar dr. George Parker a declarat că oficialii vor ”analiza toate circumstanțele care ar fi putut să cauzeze acest incident”.

„Este îngrozitor, aşa ceva nu ar trebui să se întâmple niciodată”, a spus Parker, adăugând: „Vrem să ne asigurăm că nimic de felul acesta nu se va mai întâmpla vreodată”.

El a spus că şcoala va fi închisă luni şi a promis că elevii şi părinții vor primi sprijin pentru a gestiona acest eveniment traumatizant.

Primarul Phillip Jones – care a preluat funcţia în urmă cu doar trei zile – a afirmat că incidentul armat a însemnat ”o zi întunecată pentru Newport News".

„Vom învăţa din asta şi vom deveni mai puternici”, le-a spus el jurnaliştilor.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește și: Cine este Ștefăniță Marcel Stoinea, criminalul care și-a decapitat prietenul cu drujba? El a fost „ajutat” să devină ucigaș

Guvernatorul din Virginia, Glenn Youngkin, a declarat că le-a oferit sprijin oficialilor locali, adăugând că administrația sa este ”gata să ajute în orice fel poate”.

„Eu continui să monitorizez situaţia şi mă rog pentru siguranţa continuă a tuturor elevilor şi a comunităţii”, a scrie el pe Twitter.

Newton News este un oraş cu circa 180.000 de locuitori şi se află la aproximativ 112 kilometri sud de capitala statului, Richmond.

Citește și: Cine este tânăra de 17 ani care a murit după ce a luat un drog consumat des în rândul tinerilor. Pastila i-a pus capăt vieții în doar câteva ore

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI