Close sidebar
Close sidebar

Un copil de şase ani din Giurgiu este căutat de poliţişti, după ce a dispărut de acasă

Un copil în vârstă de şase ani din judeţul Giurgiu este căutat de poliţişti după ce a dispărut de acasă, iar la misiune participă şi un elicopter al Inspectoratului General de Aviaţie.

K.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Giurgiu, pe data de 19 mai, în jurul orei 10, poliţiştii Secţiei Nr. 8 Poliţie Rurală Roata de Jos au fost sesizaţi prin 112 de către o femeie din comuna Crevedia Mare, cu privire la faptul că nepotul său, Nicuşor Stefan Dorobanţu, de 6 ani, din localitate, a dispărut.

Citeste si: Creatoarea Polidinului, celebrul vaccin românesc, nu crede în apariția rapidă a unui vaccin anti-Covid: „Perspectiva este îndepărtată”

El are o înălţime de 90 de centimetri, 20 de kilograme, ten deschis, păr blond, drept, scurt, ochi căprui, faţă ovală, nas drept, mic, fără semne distinctive.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Incendiu violent pe DN 1, la ieşire din Sinaia spre Buşteni. O cisternă cu 30 de tone motorină şi benzină a luat foc

În momentul plecării, băiatul era îmbrăcat cu un tricou cu mâneca scurtă de culoare verde, pantaloni gri şi adidaşi culoare alb-albastru.

Citeste si: De ce nu poate fi condamnat soțul mezzosopranei din Iași? ”Chiar şi în cazul în care ar mărturisi că el ar fi autorul...”

La misiunea de căutare a copilului participă şi un elicopter al Inspectoratului General de Aviaţie.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI