Poliţiştii au fost sesizaţi prin apel 112, de către un bărbat, în vârstă de 30 de ani, din comuna Oboga, cu privire la faptul că fiul său se află în stare de inconştienţă la domiciliu.

Copilul de șapte luni a fost găsit decedat 

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Secţiei nr. 1 Poliţie Rurală Bobiceşti, care, din primele verificări, a stabilit faptul că un minor, în vârstă de şase luni, ar fi decedat la domiciliul său din comuna Oboga, judeţul Olt.

În urma examinării sumare a trupului minorului, s-a constatat faptul că acesta nu prezenta urme vizibile de violenţă pe suprafaţa corpului ”, a transmis IPJ Olt.

Citește și: Accident grav în Hunedoara: Şoferul unei autoutilitare a murit

Trupul neînsuflețit al acestuia a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, urmând să fie efectuată necropsia şi să fie stabilită cauza decesului.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.

Descoperire macabră în Bacău. O tânără de 16 ani a fost găsită carbonizată

Descoperire șocantă într-o localitate din județul Bacău. O tânără de 16 ani a fost găsită carbonizată în curtea casei sale.

Polițiștii băcăuani au transmis că trupul neînsuflețit a fost descoperit luni, 9 ianuarie, în jurul orei 06.30, informează  presa locală.

Citește și: Un bărbat din Vaslui s-a răzbunat pe mai multe oi şi capre. A trecut cu mașina peste ele pentru că le-a găsit pe terenul lui

Potrivit acestora, o minoră de 16 ani, din comuna Bogdănești a fost găsită de membrii familiei parțial carbonizată, în grădina locuinței.

Anchetatorii iau în calcul sinuciderea ca  pista cea mai probabilă  în cazul morții suspecte a minorei.

 

Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si