Incidentul ar fi avut loc la un hotel din Târgovişte. Potrivit Poliţiei Judeţene Dâmboviţa, un copil în vârstă de 3 ani ar fi căzut de la o fereastră, de la etajul 3.

Copilul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale 

Copilul era conştient şi a fost transportat la spital pentru acordarea de îngriji medicale.

Citeste si: STS a blocat mii de atacuri cibernetice care au vizat site-urile unora dintre cele mai importante instituţii

„Politțistii efectuează cercetări, urmând să stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii evenimentului ”, a arătat sursa citată.

VIDEO Un ATV s-a răsturnat într-o râpă. Elicopterul SMURD intervine pentru evacuare/ UPDATE. A fost evacuată prima persoană

Un ATV pe care se aflau doi copii s-a răsturnat astăzi într-o râpă. Incidentul a avut loc în județul Alba. Pentru a-i evacua pe părinți, au intervenit apliniști, reprezentanți ai Salvamont și un echipaj medical cu elicopterul SMURD.

Accidentul s-a produs în orașul Sebeș, mai exact în zona Râpa Roșie. 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Un șofer a fost prins băut, fără permis, într-o mașină neînmatriculată și cu număr fals

Din păcate, ATV-ul s-a răsturnat într-un loc greu accesibil, ceea ce pune în dificultate misiunea de salvare a ajutoarelor. 

"Pompierii salvatori intervin pentru recuperarea persoanelor aflate într-un ATV care s-a răsturnat într-o râpă cu adâncimea de aproximativ 50 de metri", a anunţat Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU).

"Misiunea este extrem de dificilă din cauza zonei greu accesibile, singura posibilitate de acces fiind cu troliul", a precizat sursa citată.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si