Close sidebar
Close sidebar

Un copil de trei ani din Iasi s-a inecat sub privirea ingrozita a fratelui sau geaman

Sfarsit tragic pentru un copil de 3 ani din Iasi. Baiatul s-a inecat sub privirea ingrozita a fratelui sau geaman. Scafandrii au reusit sa-l gaseasca dupa mai bine de o ora, insa medicii nu au mai reusit sa-l resusciteze. Urmeaza informatii si imagini care va pot afecta emotional.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Un apel la 112 anunta o tragedie in Tomesti, judetul Iasi. Un baiat de 13 ani e dat disparut in apele raului Bahlui. Imediat pompierii si scafandrii pornesc in cautarea lui.

"L-am vazut o data aici, dadaea asa din maini, mai incoace, la mal, vreo doi metri, dadea din maini"

Copilul iesise la joaca impreuna cu fratele si cativa prieteni. Au decis sa mearga la rau, fara sa o anunte pe asistenta maternala care ii are in grija. Dupa ce au ajuns pe malul râului, baiatul  a intrat in apa.

Citeste si: Criss, dezvăluiri surprinzătoare despre sentimentele ei față de Antoni: „Aș simți să mă apropii de el din nou”. Cum reacționează Moldo: „Am fost luat de fraier”- kanald.ro

Citeste si: Fiica lui Ioan Crișan, reținută pentru omor calificat! Cât a plătit pentru atentatul cu bombă?!- wowbiz.ro

Citeste si: Un tânăr a ajuns la Spitalul „Bagdasar Arseni” complet paralizat din cauza unui virus misterios- antena3.ro

"Am venit pur si simplu sa ne plimbam, ne-am adus o patura sa stam aici"

Femeia i-a crescut pe cei doi frati gemeni de cand aveau 5 luni. In urma cu putin timp i-a lasat in grija unui alt asistent maternal, fiindca s-a pensionat.

"Dupa aproximativ  60 de minute de cautari persoana a fost gasita si a fost predata echipajului saj care a intreprins masurile de resuscitare"

Directia pentru Protectia Copilului, a decis ca fratele sa ramana in continuare in plasament, in aceeasi familie.

"Celalalt copil este vizibil afectat de ceea ce i s-a intamplat fratiorului lui, vom asigura o asistenta si o consiliera psihologica pentru familie"

Cazul ramane in atentia DGASPC, iar politistii au deschis un dosar penal pentru moarte suspecta.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI