Copilul de un an și 8 luni a suferit răni grave, după ce s-a urcat pe un calorifer și a căzut de la etajul al doilea al unui bloc din Giurgiu.
Poliția a fost sesizată de o femeie în momentul în care copilul a căzut de la etaj. Incidentul s-a petrecut pe strada Tineretului.

Citeste si: Ionuț a murit în Germania. Românul a vrut să facă o glumă și a căzut de la etaj

Acesta a fost transportat la Spitalul de Urgență Giurgiu, ulterior fiind transportat la Spitalul Clinic de Urgență Copii "Grigore Alexandrescu" din București.
În cauză, a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Ionuț a vrut să facă o glumă și a căzut de la etaj

Familia lui Ionuț este răpusă de durere după moartea bărbatului. Românul a vrut să facă o glumă și a căzut de la etaj în Germania. Sute de oameni s-au strâns în jurul trupului neînsuflețit al tânărului care a murit pe loc după impactul cu solul.

Citește si:  O româncă a murit, după ce a căzut cu mașina într-un canal și nu a putut desface centura

Românul a lăsat în urma lui două fetițe orfane.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Bărbatul a ieșit pe geamul unui apartament de la etajul cinci și s-a agățat de fațada clădirii. La un moment dat, acesta nu a mai reușit să se țină, a alunecat și a căzut. 

Citeste si: Un bărbat care se afla la o petrecere a căzut de la etajul 3

„Pentru moment, presupunem că este vorba de un accident. Încă verificăm și alte ipoteze”, a declarat pentru publicația germană un purtător de cuvânt al poliției din Halle.

Citește si:  Un bărbat a murit strivit după ce copilul de 3 ani a eliberat frâna de mână

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si