Femeia în vârstă de 32 de ani se află în curtea verișoarei sale după ce sa întors cu cei mici de la grădiniță. Potrivit informațiilor, pe bancă din spate a mașinii se află o fetiță care îl ținea în brațe pe fratele ei mai mic pe nume Nicolae.

Nicolae a murit pe loc

Într-un moment de neatenție Nicolae a sărit din mașină în timp ce mătușa se află în marșarier. Copilul a fost lovit cu partea laterală dreapta față. Nicolae a murit pe loc, scrie Monitorul de Suceava. 

Citeste si: Mama fetiței de două luni care a fost lovită cu foarfecă în cap spune cum sa întâmplat totul

Femeia de 32 de ani a fost testată cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ. Polițiștii au deschis un dosar penal de ucidere din culpă și efectuează cercetări. 

Urmează să fie efectuată necropsia pentru a fi stabilită cauza decesului.

O copilă de un an și-a rănit grav sora mai mică când se juca cu foarfecă

Bebelușa în vârsta de doar 2 luni se află în stare foarte gravă și a fost transferată cu elicopterul SMURD în marți dimineață la Spitalul Grigore Alexandrescu din Capitală.

Luni, 31 octombrie 2022, copila a fost internată la secția de Terapie Intensivă a spitalului județean din Focșani. 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Micuța a fost transportată la spital, împreună cu mama sa, la Unitatea de Primiri Urgențe, fiind transferată de urgență la ATI. 

Mama celor două fete le-a declarat oamenilor legii că se afla în cameră cu cele două fiice și, într-o fracțiune de secundă, s-ar fi întâmplat tragedia, fetița de 2 luni ajungând cu foarfeca înfiptă în cap.

Citeste si: Polițistul care s-a împușcat în cap cu arma din dotare a murit. Era victimă în dosarul de corupție al polițiștilor din Cluj și Dej

”La data de 31 octombrie .a.c., în jurul orei 23.00, am fost sesizați de către o unitate medicală cu privire la faptul că în jurul orei 22.00 a fost internată o femeie, în vârstă de 33 de ani, împreună cu fiica sa, de aproximativ 2 luni, care prezintă leziuni la nivelul capului.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Din primele verificări efectuate de polițiști rezultă faptul că fetița ar fi fost înțepată cu o foarfecă, în zona capului, de către sora sa, în vârstă de 1 an și 2 luni.

În cauză a fost întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări pentru vătămare corporală din culpă”,  au transmis reprezentanții IPJ Vrancea.

Citeste si: Lia Bugnar sa ales cu dosar penal dupa un accident cu bicicleta: „Asta trebuie sa vo povestesc, sa nu fie singura“


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si