Copilul se juca in curtea casei impreuna cu cei 15 frati, cand un caine maidanez a intrat in curte si s-a napustit asupra sa, muscandu-l de cap.

Copilul a fost transportat cu ambulanta la spital, iar medicii au decis sa il interneze de urgenta si i-au cusut ranila.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„A fost adus un copil, victima unei agresiuni canine, cu plagi muscate in zona occipitala. Plagile au fost ingrijite in Unitatea de Primiri Urgente, suturate, ulterior, copilul fiind internat in cadrul Sectiei de Chirurgie pentru investigatii suplimentare”, a declarat dr. Liviu Carlan, seful UPU din cadrul Spitalului Judetean Suceava, pentru sursa citata.

Parintii copilului sustin ca locuiesc la marginea comunei, unde misuna multi caini fara stapan, scrie informatiata.

Politistii au inceput cercetarile pentru a afla daca animalul, care l-a atacat pe copil, are sau nu stapan. in acest caz, a fost deschis un dosar penal in rem pentru savarsirea infractiunii de vatamare corporala.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si