Close sidebar
Close sidebar

Un copil de un an din Suceava a fost muscat de cap de un caine

Scene de groaza in judetul Suceava. Un copil de doar un an a ajuns la spital dupa ce a fost muscat de cap de un caine maidanez.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Copilul se juca in curtea casei impreuna cu cei 15 frati, cand un caine maidanez a intrat in curte si s-a napustit asupra sa, muscandu-l de cap.

Copilul a fost transportat cu ambulanta la spital, iar medicii au decis sa il interneze de urgenta si i-au cusut ranila.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

„A fost adus un copil, victima unei agresiuni canine, cu plagi muscate in zona occipitala. Plagile au fost ingrijite in Unitatea de Primiri Urgente, suturate, ulterior, copilul fiind internat in cadrul Sectiei de Chirurgie pentru investigatii suplimentare”, a declarat dr.

Liviu Carlan, seful UPU din cadrul Spitalului Judetean Suceava, pentru sursa citata.

Parintii copilului sustin ca locuiesc la marginea comunei, unde misuna multi caini fara stapan, scrie informatiata.

Politistii au inceput cercetarile pentru a afla daca animalul, care l-a atacat pe copil, are sau nu stapan. in acest caz, a fost deschis un dosar penal in rem pentru savarsirea infractiunii de vatamare corporala.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI