Close sidebar
Close sidebar

Un copil de un an si opt luni a ajuns cu rani grave la spital si a murit la scurt timp. Mama l-a gasit la pamant, in fata casei

Politistii din Vrancea au deschis dosar penal pentru moarte suspecta dupa ce un copil de un an si opt luni din Adjud a ajuns la Spitalul Judetean Focsani cu numeroase traumatisme craniene, decedand in scurt timp, in pofida tututor incercarilor medicilor de a-l salva.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Copilul a fost dus initial la spitalul din Adjud de catre mama sa, o femeie de 31 de ani. Baietelul era in coma, fiind transportat de urgenta la Spitalul Judetean Focsani, unde a decedat la scurt timp.

Politistii au intocmit dosar penal pentru moarte suspect, iar acum fac cercetari pentru a stabili ce s-a intamplat.

Din primele date, se pare ca baietelul a fost gasit la pamant, in fata casei din orasul Adjud, de catre mama sa. Femeia il lasase sa se joace cu fratii mai mari, de 3 si 5 ani, si a intrat in curte. Cand a fost chemata si l-a vazut pe cel mic intins pe jos,  s-a urcat rapid intr-o masina si a plecat la spital.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

"Traumatism cranian prin tarare si multiple escoriatii la nivelul fetei si la un picior", este diagnosticul pe care l-au pus medicii, insa modul in care cel mic s-a ales cu asemenea rani este, deocamdata, un mister.

O ipoteza ar fi ca unul dintre fratii mai mari l-ar fi luat in brate si l-ar fi scapat, desi, potrivit politistilor, aceasta nu se confirma deocamdata.

Fratii mai mari au varste prea fragede pentru a putea fi audiati, iar martori nu au fost inca identificati.

Anchetatorii asteapta rezultatul necropsiei care ar putea elucida misterul privind modul in care s-a produs decesul copilului.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI