Potrivit reprezentantilor IPJ Vrancea, in urma verificarilor efectuate, a fost identificat un barbat de 37 ani, din comuna Valea Seaca, judetul Bacau, care este banuit ca la data de 10 iulie, in jurul orei 20.30,

in timp ce conducea un autoturism, pe strada stefan cel Mare, din municipiul Adjud, ar fi acrosat un minor de un an si opt luni.

Conform IPJ Vrancea, soferul a fost audiat dar nu a fost retinut pana acum.

In cauza a fost intocmit dosar penal pentru ucidere din culpa si parasirea locului accidentului, iar politistii continua cercetarile pentru stabilirea cu exactitate a imprejurarilor si cauzelor producerii accidentului.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Marti, politistii au deschis o ancheta dupa ce un copil de un an si opt luni a ajuns in stare grava la spital si a murti la scurt timp, fara ca cineva sa stie cum a fost ranit.

Baietelul a fost gasit la pamant, in fata casei din orasul Adjud, de catre mama sa. Femeia il lasase sa se joace cu fratii mai mari, de 3 si 5 ani, si a intrat in curte.

Cand a fost chemata si l-a vazut pe cel mic intins pe jos, s-a urcat rapid intr-o masina si a plecat la spital.

"Traumatism cranian prin tarare si multiple escoriatii la nivelul fetei si la un picior", este diagnosticul pe care l-au pus medicii.

Citeste si: Patriarhia face anuntul rusinii: in imaginile interzise minorilor in care doi barbati in sutana intretin relatii sexuale este insusi episcopul Husilor, Corneliu Barladeanu.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si