Close sidebar
Close sidebar

Un copil de zece ani a cazut intr-o fantana adanca de 20 de metri. Baiatul nu a vazut-o fiindca era acoperita de zapada

Un copil in varsta de zece ani, din judetul Constanta, a scapat cu viata, luni dupa-amiaza, dupa ce a cazut intr-o fantana adanca de aproximativ 20 de metri, el fiind scos de catre localnici pana la sosirea echipajului de pompieri şi a cadrelor medicale ale Servicului Judetean de Ambulanta.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Dobrogea, pompierii au fost solicitati sa intervina, luni dupa-amiaza, in localitatea Tariverde, unde un copil in varsta de zece ani a cazut intr-o fantana adanca de aproximativ 20 de metri, scrie news.ro.

La fata locului, s-au deplasat o autospeciala din cadrul Statiei Midia şi un echipaj din cadrul Serviciului Judetean de Ambulanta. Pana la sosirea salvatorilor, copilul a fost scos din fantana de catre localnici. Cadrele medicale ajunse la fata locului au stabilit ca victima era conştienta, suferind un traumatism la mana.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Copilul a fost transportat la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta pentru investigatii medicale.
Potrivit martorilor, copilul a cazut in fantana deoarece nu a vazut-o, aceasta fiind acoperita de zapada.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI