Rudele spun ca bietul copil a ajuns acasa intr-o stare deplorabila, asa ca a fost preluat de o ambulanta. Ce l-ar fi impins pe paznic sa recurga la asemenea gest, si ce risca acum, aflati imediat.

"L-a batut, a rupt cotorul de matura de capul lui", spune bunicul baiatului.

"I-a dat un pumn in spate gardianul, baiatul a fugit, s-a speriat", afirma mama copilului.

"In loc sa aiba grija de ei, sa-I bata, pai se poate, doamna", se revolta bunicul.

Sunt acuzatii strigatoare la cer, impotriva unui paznic al scolii. Platit sa le fie copiilor ca un inger pazitor, individul ar fi mers pe premisa ca bataia e rupta din Rai. L-ar fi lovit  aseara pe un elev care era de serviciu, sub ochii colegilor de clasa a 8-a.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"A venit acasa galben la fata, tremura, a zis ca ii era rau de la stomac. Am chemat imediat ambulanta, a venit si politia", spune mama elevului.

"Pacientul a suferit un traumatism cranio-cerebral, consecutive unei dezechilibrari dupa o agresiune", a declarat medicul Eva Cojocaru.

Copilul ar fi primit corectia fizica de la paznicul scolii, dupa ce cativa scolari au chiulit de la ultima ora. Cum elevul de serviciu nu i-a impiedicat, paznicul si-ar fi  iesit din minti si l-ar fi snopit in bataie. Acum, comisia scolii a deschis o ancheta.

Mama copilului nu se multumeste cu ancheta interna din scoala. Va depune plangere la politie impotriva paznicului scolii si spera ca individul sa-si primeasca pedeapsa.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si