Un minor, din judeţul Gorj, a ajuns miercuri la spital după ce a căzut de la etajul patru. Copilul se afla acasă cu mama lui care nu l-a supravegheat. El s-a urcat pe un ATV de jucărie, apoi pe geamul care era deschis şi a căzut. Mama l-a transportat la spital.

Citeste si: VIDEO| Căutări disperate pentru o copilă de cinci ani cu probleme de sănătate

„În după-amiaza aceasta, poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Rovinari au fost sesizati prin apelul 112 de un medic în cadrul Spitalului Orăşenesc Rovinari, cu privire la faptul că, la unitatea spitalicească s-a prezentat o femeie de 31 de ani, din localitate, împreună cu fiul sau, de 2 ani şi 9 luni, despre care mama sa a comunicat că a căzut de la et. 4, din imobilul unde locuiesc”, a transmis, miercuri seară, IPJ Gorj.

Incident șocant în Gorj

Echipa operativă a transmis că micuțul se afla la domiciliu cu mama lui. El a fost lăsat nesupravegheat și a căzut pe geamul sufrageriei de la etajul patru al blocului în care locuiesc.

Citeste si: Caz șocant în Timiș: Două persoane au fost prinse sub un mal de pământ surpat

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

un copil din gorj a căzut de la etajul patru
Un copil din Gorj a căzut de la etaj.[Sursa foto: PixaBay]

Băiatul s-a suit pe geamul care era deschis, după ce, în prealabil, s-a urcat pe un ATV de jucărie. „Băieţelul a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Orăşenesc Rovinari, unde i s-au acordat îngrijiri medicale de specialitate, ulterior fiind transportat cu un echipaj medical la Spitalul Judeţean nr. 1 Craiova, unde urmează să-i fie efectuate investigaţii suplimentare”, au mai transmis poliţiştii.

Citeste si: Caz șocant în București. Un minor a căzut de la etajul șase al unui bloc

Oamenii legii au anunțat că au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Citeste si: Alina Pușcaș, îngrijorată pentru viața copiilor săi. Vedeta face un apel disperat către autorități, pentru a lua măsuri


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si