Close sidebar
Close sidebar

Un copil de trei ani a căzut de la etaj. În ce stare se află minorul

Un copil, de aproape trei ani, a căzut de la etajul patru al unui bloc. El a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost transportat de mama sa.

Georgiana Balaban,

Un copil a căzut de la etajul patru. [Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un minor, din judeţul Gorj, a ajuns miercuri la spital după ce a căzut de la etajul patru. Copilul se afla acasă cu mama lui care nu l-a supravegheat. El s-a urcat pe un ATV de jucărie, apoi pe geamul care era deschis şi a căzut. Mama l-a transportat la spital.

Citeste si: VIDEO| Căutări disperate pentru o copilă de cinci ani cu probleme de sănătate

„În după-amiaza aceasta, poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Rovinari au fost sesizati prin apelul 112 de un medic în cadrul Spitalului Orăşenesc Rovinari, cu privire la faptul că, la unitatea spitalicească s-a prezentat o femeie de 31 de ani, din localitate, împreună cu fiul sau, de 2 ani şi 9 luni, despre care mama sa a comunicat că a căzut de la et.

4, din imobilul unde locuiesc”, a transmis, miercuri seară, IPJ Gorj.

Incident șocant în Gorj

Echipa operativă a transmis că micuțul se afla la domiciliu cu mama lui. El a fost lăsat nesupravegheat și a căzut pe geamul sufrageriei de la etajul patru al blocului în care locuiesc.

Citeste si: Caz șocant în Timiș: Două persoane au fost prinse sub un mal de pământ surpat

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Un copil din Gorj a căzut de la etaj. [Sursa foto: PixaBay]

Băiatul s-a suit pe geamul care era deschis, după ce, în prealabil, s-a urcat pe un ATV de jucărie. „Băieţelul a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Orăşenesc Rovinari, unde i s-au acordat îngrijiri medicale de specialitate, ulterior fiind transportat cu un echipaj medical la Spitalul Judeţean nr.

1 Craiova, unde urmează să-i fie efectuate investigaţii suplimentare”, au mai transmis poliţiştii.

Citeste si: Caz șocant în București. Un minor a căzut de la etajul șase al unui bloc

Oamenii legii au anunțat că au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Citeste si: Alina Pușcaș, îngrijorată pentru viața copiilor săi. Vedeta face un apel disperat către autorități, pentru a lua măsuri

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI