UPDATE: Se pare ca cea care a postat mesajul a facut o greseala. Reprezentantii DGASPC Tmis spun ca stiu situatia micutului si aceasta nu este deloc asa cum a prezentant-o aceasta persoana pe Facebook. Micutul traieste alaturi de familie in apropierea Garii de Nord din Timisoara, iar el este adesea vazut in zona pentru ca acolo petrece mult timp. Nu vorbim despre un abandon, ci doar despre o situatie gresit inteleasa de catre o utilizatoare de Facebook. 

Cea care a facut postarea a dezvaluit ca micutul a fost abandonat pe sinele de tren de la Gara de Nord Timisoara si de atunci umbla buimacit prin trenuri. "Copil abandonat pe sinele de tren pe langa Gara de Nord Timisoara. Ma intreb asa: daca nu sunteti in stare de copii, pentru ce le mai dati viata? Rusine sa va fie! altii se chinuie sa aiba, iar voi va bateti joc!", a scris internauta la descrierea imaginii.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si