Tragicul incident a avut loc în cursul zilei de 11 decembrie când polițiștii din Tulcea se aflau pe urmele unui șofer băut și fără permis de conducere care refuzase să oprească la semnalele unui echipaj rutier. 

,,Aflaţi în urmărirea conducătorului auto, unul dintre poliţişti a efectuat focuri de avertisment în plan vertical şi ulterior asupra persoanei în cauză, provocându-i leziuni la nivelul gleznei unui membru inferior.

De asemenea, în urma focurilor de armă, unul dintre gloanţe ar fi ricoşat, lovind un minor de 13 ani, care se afla pe o stradă lăturalnică. A fost solicitat sprijinul echipajelor de ambulanţă pentru acordarea de îngrijiri medicale celor două persoane în cauză", se precizează în anunţul IPJ Tulcea.

Potrivit primelor cercetări, individul urmărit a mai fost cercetat pentru că se urcase la volan fără să dețină permis de conducere. Totodată, sâmbătă, la momentul opririi în trafic, bărbatul se afla sub influența băuturilor alcoolice cu o concentrație de 0,37 mg/litru alcool pur în aerul expirat.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

În continuare, oamenii legii efectuează cercetări.

Citeste si: Un copil de șase ani a murit după ce a fost atacat de un câine fără stăpân

Copilul se afla pe bicicletă, pe o stradă lăturalnică

Minorul în vârstă de 13 ani se afla pe bicicletă în momentul în care oamenii legii au tras focul. Băiatul rănit a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Județean Galați pentru a fi operat, dar nu se află în stare gravă.

Glonțul a ricoșat din pavaj în stâlp și din stâlp în abdomenul acestuia.

Agenții de Poliție din cadrul serviciului rutier al IPJ Tulcea au efectuat un semnal regulamentar de oprire a unui autoturism al cărui șofer, cunoscut că nu deține permis de conducere, nu a oprit la semnal.

Citeste si: Detalii înfiorătoare în cazul crimei studenților de la Iași: „Moartea a fost foarte violentă”

Au fost trase 10 focuri de armă

La puțin timp după urmărirea acestuia, șoferul a ieșit din autoturism, în încercarea de a scăpa de urmele polițiștilor. Încercarea aceasta a fost motivul pentru care unul dintre agenți a tras un foc de armă în plan vertical, precum și în direcția fugarului, rănindu-l la gleznă.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Bărbatului i s-au acordat îngrijiri medicale la locul faptei. În urma verificărilor, a reieșit că polițistul a tras 10 focuri de armă (6 în plan vertical și 4 în direcția autorului).

Citeste si: Un bărbat și-a înscenat moartea după uciderea fiicei sale. Bărbatul a pus planul la cale alături de soție


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si