Miercuri, în jurul orei 15:50, echipajele specializate ale Inspectoratului pentru Situaţii de de Urgenta „Anghel Saligny” al judeţului Vrancea au fost solicitate să intervină în localitatea Păuneşti, pentru salvarea unui copil care a căzut într-o fântână, fără apă, adâncă de circa 22 m.

Potrivit ISU Vrancea, pompierii militari din cadrul Secţiei de Pompieri Adjud au acţionat, miercuri, cu sprijinul pompierilor de la Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Păuneşti pentru extragerea unui copil de 10 ani căzut într-o fântână fără apă adâncă de 22 de metri.

Copilul a suferit o rană la piciorul stâng

În urma căzăturii, copilul a suferit o rană la piciorul stâng, dar a fost scos conştient din fântână şi predat echipajului SAJ care l-a transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe Focşani.

"Pompierii în cooperare cu SVSU au asigurat extragerea copilului în condiţii de siguranţă, din fântâna adâncă de aproximativ 22 metri, cu diametrul de circa 1 m. În urma căzăturii copilul a suferit o rană la membrul inferior stâng. Acesta a fost scos la suprafaţă în stare conştientă şi predat echipajului S.A.J., care, ulterior, l-a transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe Focşani", potrivit ISU Vrancea.

Citeste si: VIDEO| Bebeluș mort după un diagnostic greșit. Mesajul părinților îndurerați

Citeste si: VIDEO| Salvați din calea apelor. Imagini dramatice

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Două cadavre, descoperite într-o fântână! Zeci de pompieri au sosit la fața locului. Cine sunt victimele

Din primele cercetări, copilul se juca împreună cu alţi copii de vârsta sa în preajma fântânii, s-a dezechilibrat şi a căzut în fântână.

Poliţiştii fac cercetări în continuare pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc accidentul.

Citeste si: Un bărbat a sunat la 112, spunând că şi-a ucis concubina. El a vrut să arate condiţiile în care trăiesc femeia şi fiul ei

Citeste si: Şoferul prins cu 39 de cadavre în TIR, în Anglia, a fost arestat pentru crimă

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si