Close sidebar
Close sidebar

Un copil în scaun cu rotile a fost urcat șapte etaje de ambulanțieri, după ce curentul a fost tăiat pentru neplată

Situație dramatică în Oradea. O femeie a fost nevoită să ceară ajutor, după ce a constatat că liftul nu funționează și nu își poate urca copilul până la etajul 7.

Diana Puiu,

Un copil în scaun cu rotile a fost urcat șapte etaje de ambulanțieri, după ce curentul a fost tăiat pentru neplată

[Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

O femeie a fost nevoită să ceară ajutor pentru fiul ei, aflat în scaun cu rotile, asta pentru că liftul nu funcționează pentru neplata curentului.
Orădeanca își adusese băiatul de la școală, când a fost surprinsă că nu și-l poate urca la etajul 7.

Citește și: Mesajul emoționant al unei mame, după ce fiicei ei i-au fost amputate picioarele: "Retrăiesc acea noapte iar și iar, dar cel mai greu este că nu am putut lua durerea"

Liftul a rămas fără curent, din cauza unei facturi neplătite din vara anului trecut. În bloc, locuiesc doar pesoane vârstnice.

„Am sunat și la Pompieri, în speranța că o să ne ajute, dar nu au putut, așa că apoi am cerut ajutorul Ambulanței”, a povestit femeia pentru Bihoreanul.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește și: VIDEO- Un tânăr în scaun cu rotile a fost bătut cu bestialitate lângă o trecere de pietoni din Neamț

 Un tânăr în scaun cu rotile a fost bătut cu bestialitate lângă o trecere de pietoni din Neamț

Un tânăr în scaun cu rotile din Roman, județul Neamț a fost bătut cu bestialitate de câțiva agresori. Victima se afla cu o altă persoană lângă o trecere de pietoni, când a fost lovit cu pumnii și cu picioarele, din senin, de un grup de bărbați.

Incident halucinant în județul Neamț. Un tânăr în scaun cu rotile a fost bătut din senin de un grup de agresori. Motivele scandalului nu se cunosc încă cu exactitate. 

 

În timp ce se afla lângă o trecere de pietoni din Neamț, alături de o altă persoană,  un tânăr în scaun cu rotile a fost bătut cu bestialitate  de un grup de agresori. Tânărul a fost lovit cu pumnii și cu picioarele din senin de unul dintre agresori.

Ulterior, și prietenii bătăușului i s-au alăturat și l-au târât pe tânăr în stradă. Conflictul s-a încheiat când un șofer de taxi a oprit aproape de scenele violente. 

Citește și:  O angajată a Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului a fost trimisă în judecată

Citește și:  Anchetă la o școală din Bacău: soțul unei femei de serviciu ar fi agresat un elev

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

În acest moment cauzele scaundalului sunt necunoscute, iar polițiștii din Neamț au transmis că ancheta a fost înaintată procurorilor, care fac cercetări în această privință.

Citește și:  Elev agresat în repetate rânduri de colegii săi: „Este de neînţeles cum un părinte îşi expune propriul copil iterând false probleme”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI