Bărbatul în vârstă de 31 de ani și-a agresat fizic dar și sexual fiul în vârstă de 5 ani, în cursul zilei de joi, într-un imobil situat pe strada Danko Pista din municipiul Carei. 

Citeste si: Proprietarul câinilor care au atacat ieri un copil a fost reţinut de Poliţie. Bărbatul nu a dus minorul la spital, l-a luat acasă și i-a dat ceai

Agresorul a înregistrat video oroarea la care și-a supus copilul şi a trimis imaginile soției sale, care se află la muncă în străinătate. Ulterior, filmările au ajuns și în posesia altor persoane prin intermediul reţelelor de socializare. 

Polițiștii s-au autosesizat duă ce imaginile cu oroare prin care a trecut băiatul au ajuns pe rețelele de socializare

Oamenii legii s-au sesizat imediat în acest caz și l-au reținut, apoi arestat pe tatăl copilului.

Băiatul agresat a fost preluat de specialişti şi se află acum sub atentă monitorizare.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Un bătrân s-a stins din viață sub ochii neputincioși ai trecătorilor, pe o stradă din Arad. Două maşini s-au lovit într-o intersecţie, accidentând mortal pensionarul

"La data de 17 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Carei au fost sesizați despre faptul că un bărbat, de 31 de ani, din Carei, l-ar fi agresat fizic, pe fiul său, de 5 ani.

Din verificările efectuate de către polițiști, aceștia au constatat faptul că cele sesizate se confirmă.

Minorul a fost instituționalizat în cadrul C.A.I.V.T.P.A.N.E. "Andrei" din Satu Mare.

Pe numele bărbatului, instanța a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, acesta fiind depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă a Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare.

Verificările în cauză continuă, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de viol și violență în familie", se precizează în comunicatul Poliţiei. 

Citeste si: O fetiță de doi ani a fost rănită după ce mașina în care se afla a fost lovită de roata unei autoutlitare


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si