Lumea sportului este in doliu. Oamenii au distribuit mesaje de condoleante pe retelele de socializare. Printre postari se regaseste si un interviu de cand pugilistul avea 35 de ani, in care este intrebat ce ar vrea sa faca atunci cand iese la pensie.

„Tot ce vreau sa fac este sa dorm”, a declarat Ali, prefacandu-se ca adoarme pe scena. In acelasi interviu, el vorbeste despre importanta timpului, despre cat timp traiesc oamenii, de fapt.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

„Viata nu e asa lunga(...) Daca ai 30 de ani, ai fost inconstient timp de opt ani. Ai dormit opt ani”, adauga el. „Viata e chiar scurta. Daca pui la socoteala cat timp pierzi pe drum, cat timp stai la scoala, dormi sau te distrezi, probabil ca ai petrecut jumatate din viata facand nimic”, spune el.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si