Evenimentul s-a produs pe o strada provinciala dintre localitatile Borghetto Lodigiano si Graffignana, scrie Realitatea.

In urma impactului, copilul de patru ani a suferit rani foarte grave. La sosirea personalului medical, copilul a fost intubat si transportat la spital.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Baietelul a fost internat la Reanimare, iar medicii sunt rezervati in privinta sansei sale de a supravietui. Tatal copilului roman, cat si sotii care se aflau in celalalt automobil, au fost transportati la spital cu rani usoare, potrivit sursei citate.

Potrivit anchetatorilor, evenimentul s-ar fi produs sin cauza asfaltului inghetat in urma ninsorii din seara zilei de duminica si a frigului din timpul noptii, desi autoritatile nu au specificat care automobil ar fi derapat.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si