Familia română-italiană, originară în Rimini, se afla în Sardinia, însoțit de o rulotă. În cursul acestei zile, o altă rulotă, parcată în proximitate, a fost cuprinsă de flăcări ca urmare a unei explozii a unei butelii.

Flăcările s-au răspândit cu o viteză uluitoare către căsuța pe roți în care dormea copilul român, conform jurnaliștilor locali de la Unione Sarda.

Un copil român s-a stins din viață în mod tragic în Italia. Micuțul a ars de viu după ce rulota în care dormea a luat foc

Citește și: VIDEO- Temperaturi aproape identice în apă și în aer. Apa mării ajunge la valori doarte ridicate, care se vor menține și în primele două luni de toamnă

Totul a avut loc pe plaja Bados, între Olbia și Golfo Aranci (lângă Pittulongu) acolo unde în ultimele zile au parcat trei rulote, cu familii italiene și române.

Tatăl a încercat disperat să-l salveze. Se află în stare gravă la spital

O explozie violentă a generat declanșarea incendiului, ducând la acoperirea plajei de un strat dens de fum negru, ceea ce a indus stări de panică printre cei aflați în apă.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Un copil român s-a stins din viață în mod tragic în Italia. Micuțul a ars de viu după ce rulota în care dormea a luat foc

Flăcările au ajuns de la rulota inițială afectată la cea a familiei de origine româno-italiană. Tragicul incident a dus la pierderea băiețelului în mijlocul flăcărilor, iar părinții nu au reușit să-l salveze.

Băiatul în vârstă de 10 ani nu a mai putut fi salvat, iar tatăl său a fost transportat la spital cu elicopterul.

Citește și: VIDEO- Vremea extremelor în Europa. Grecia arde de mai multe zile, iar în Italia și Germania, furtunile se dezlănțuie

Starea de sănătate a tatălui copilului este una critică, acesta fiind transportat la Spitalul Santissima Annunziata din Sassari, având arsuri pe 40% din corp.

Conform datelor inițiale, se pare că explozia a fost declanșată de o scurgere de gaz provenită de la butelia folosită pentru prepararea alimentelor.

Citește și: Pompierii români, trimiși în lupta cu incendiile devastatoare, lăudați în Grecia. ,,Suntem norocoși că sunt aici”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si