Unul dintre participanții la ședința de pe Zoom a sunat la numărul de urgență 911 după ce a văzut un copilaș care a apărut în fundal și s-a auzit o împușcătură. Colega sa de serviciu nu a mai revenit la apelul video și angajații firmei s-au gândit la ce e mai rău. Din păcate, poliția deplasată la fața locului a confirmat scenariul sumbru: tânăra de 21 de ani a fost ucisă din greșeală de propriul copil.

Citeste si: Șoferul care a lovit voit un polițist, propus pentru extrădare. El are mandat european de arestare

Tragedie în timpul unei ședințe de muncă pe Zoom

Potrivit presei, femeia ucisă era chiar mama copilului mic care a împușcat-o în cap miercuri, 11 august. Colegii de serviciu au văzut copilul în fundal și au auzit un zgomot, după cum a declarat joi poliția din Altamonte Springs într-un comunicat de presă.

Femeia, identificată ca Shamaya Lynn, în vârstă de 21 de ani, a căzut pe spate și nu a mai revenit la apelul video, relatează martorii citați de SkyNews.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

"Ofițerii și paramedicii au făcut tot posibilul pentru a-o salva pe Shamay Lynn, dar aceasta a decedat din cauza rănii de la cap", a declarat poliția. Potrivit presei, pistolul a fost lăsat încărcat în apartament de soțul femeii și tatăl copilului.

Cei doi tineri aveau împreună doi copii mici. Anchetatorii lucrează cu Procuratura de Stat din regiunea Seminole pentru a stabili dacă vor fi depuse acuzații.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si