Close sidebar
Close sidebar

Femeie de 21 de ani, împușcată mortal de propriul copilaș, în timp ce era în ședință pe Zoom

Incident șocant în Florida: un copil mic a găsit o armă de mână încărcată în interiorul apartamentului în care locuia și a împușcat mortal o femeie, în timp ce aceasta se afla într-un apel video pe Zoom cu colegii de la muncă. Potrivit relatărilor din presă, femeia 21 de ani era chiar mama copilului.

Razvan Ilie,

Shamaya Lynn, victima unui moment de neatenție. Incident șocant în Florida [Sursa foto: Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Unul dintre participanții la ședința de pe Zoom a sunat la numărul de urgență 911 după ce a văzut un copilaș care a apărut în fundal și s-a auzit o împușcătură. Colega sa de serviciu nu a mai revenit la apelul video și angajații firmei s-au gândit la ce e mai rău. Din păcate, poliția deplasată la fața locului a confirmat scenariul sumbru: tânăra de 21 de ani a fost ucisă din greșeală de propriul copil.

Citeste si: Șoferul care a lovit voit un polițist, propus pentru extrădare. El are mandat european de arestare

Tragedie în timpul unei ședințe de muncă pe Zoom

Potrivit presei, femeia ucisă era chiar mama copilului mic care a împușcat-o în cap miercuri, 11 august.

Colegii de serviciu au văzut copilul în fundal și au auzit un zgomot, după cum a declarat joi poliția din Altamonte Springs într-un comunicat de presă.

Femeia, identificată ca Shamaya Lynn, în vârstă de 21 de ani, a căzut pe spate și nu a mai revenit la apelul video, relatează martorii citați de SkyNews.

Citeste si: Ultima dorință a lui Valentin, tânărul care a murit înecat la Costinești! „Dacă e să pățesc ceva...”. Cum și-a prevestit moartea buzoianul de doar 20 de ani- kanald.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

"Ofițerii și paramedicii au făcut tot posibilul pentru a-o salva pe Shamay Lynn, dar aceasta a decedat din cauza rănii de la cap", a declarat poliția. Potrivit presei, pistolul a fost lăsat încărcat în apartament de soțul femeii și tatăl copilului.

Cei doi tineri aveau împreună doi copii mici. Anchetatorii lucrează cu Procuratura de Stat din regiunea Seminole pentru a stabili dacă vor fi depuse acuzații.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI