O tragedie s-a petrecut marți seară, 5 decembrie, în orașul Ardud, județul Satu Mare. Andreea, o tânără de 26 de ani a fost găsită fără viață într-o lemnărie. 

Cine este Andreea și de ce a luat decizia radicală la 26 de ani

Cine este Andreea și de ce a luat decizia radicală la 26 de ani

Copilașul a rămas orfan, după ce mama și-a pus capăt zilelor

Gestul său a venit ca un șoc pentru cunoscuții săi, aceștia neînțelegând de ce a ales să își încheie socotelile cu viața. Aceasta era mama unui copilaș de patru ani.

De asemenea, recent își petrecuse aniversarea. 

”Nu pot să cred și este greu de acceptat! Ai fost mereu atât de optimistă si încrezătoare. Andreea, mamă, Dumnezeu să te ierte! Noi nu te vom uita niciodată!”, este doar unul dintre zecile de mesaje pe care apropiații tinerei le-au transmis.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Evenimentul s-a petrecut marți seară. Tânăra de 26 de ani a revenit de aproximativ trei luni în țară, alături de familia sa. Potrivit unor surse judiciare, care au declarat pentru PresaSM, aceasta ar fi suferit de depresie în urma faptului că s-a reîntors în țară.

Aceasta este, de asemenea, și prima ipoteză pe care anchetatorii o au în acest caz.

Tânăra și-ar fi pus capăt zilelor din cauza depresiei de care suferea.

Citește și: Gestul extrem al unui polițist din Botoșani. Și-a pus capăt zilelor în ziua de Sf. Andrei pe mormântul fiicei sale în ziua când aceasta ar fi trebuit să îți sărbătorească onomastica

Medicii legiști vor stabili cauza decesului

Aceasta a fost găsită într-o lemnărie, în apropierea unor blocuri de locuințe. Din nefericire, a fost găsită târziu. Trupul său neînsuflețit a fost depus la Prosectura Spitalului Județean Satu Mare, pentru a fi realizată o autopsie.

Citește și: EXCLUSIV- Cine este polițistul care și-a pus capăt zilelor chiar pe mormântul fetiţei sale: ”Tatăl Andreei a ales să fie cât mai aproape de copilul său”

Medicii legiști vor stabili cu exactitate cauza decesului. De asemenea, o anchetă a fost deschisă în acest caz. Nu există semne de violență, nu există suspiciuni că ar fi vorba despre altceva decât suicid, potrivit Presasm.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: