Close sidebar
Close sidebar

Un coregraf face România să zâmbească sănătos! Cum? Aflaţi într-un material emoţionant marca Ştirile Kanal D

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Un coregraf s-a înconjurat de oameni cu suflet mare si încearcã sã facã Romania de la sate sa zambeascã sanatos În lipsa doctorilor, o raritate în astfel de zone, pornesc pe drumuri nepietruite cu o ambulanta si opresc la scoli, unde sunt copii care nu au vazut în viata lor un dentist.  

 

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Pe o vreme mohorâtă, ambulanţă viu colorată, care înfăptuieşte cu adevărat minuni, ajunge în Călugăreni, Prahova, unul dintre miile de sate vitregite de cabinete medicale.

Opreşte la şcoală din sat, unde peste o sută de copii o aşteaptă pe Zână Merciluta.

Copiii le privesc puţin speriaţi.Nu e de mirare de vreme ce mulţi dintre ei văd pentru prima oară cum arată un medic stomatolog. Alţii  nu s-au spălat pe dinţi niciodată.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI