Potrivit unui comunicat de presa transmis, politisti din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti au retinut un barbat, in varsta de 47 de ani, banuit de comiterea infractiunilor de tentativa la viol si talharie calificata.

"La data de 21 aprilie a.c., in jurul orei 22.00, politisti din cadrul Sectiei 9 au fost sesizati, prin intermediul 112, cu privire la faptul ca o tanara de 22 de ani, in timp ce se afla in liftul unui bloc din Sectorul 2, ar fi fost agresata fizic de catre un barbat, care ar fi

incercat sa intretina raporturi sexuale cu aceasta impotriva vointei sale, iar ulterior ar fi deposedat-o de portofel si a parasit in graba scara blocului”, se arata in comunicat.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Dupa primirea sesizarii, politistii au demarat cercetarile si l-au identificat pe suspect.

"Din probatoriul administrat a rezultat presupunerea rezonabila ca banuitul ar mai fi comis alte doua fapte similare, pe parcursul lunii aprilie 2018, tot pe raza Sectiei 9 Politie”, mai spun politistii.

In 1 aprilie,  barbatul ar fi lovit o tanara, in varsta de 24 de ani, si ar fi incercat sa intretina cu aceasta relatii sexuale impotriva vointei sale in timp ce se afla in liftul unui bloc din Sectorul 2, dupa care i-a sustras o suma de bani si a parasit in graba locul faptei.

La 8 aprilie, tot pe raza Sectorului 2, prin violenta, ar fi sustras din geanta unei femei de 70 de ani, un telefon mobil.

"Cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunilor de tentativa la viol si talharie calificata, cu cel in cauza in stare de retinere, urmand a fi prezentat magistratilor”, au mai precizat politistii.

Barbatul va fi prezetat Judecatoriei Sector 2, cu propunere de arestare preventiva.
 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si