Autoritățile din Spania fac eforturi considerabile pentru prinderea unui presupus criminal! Acesta este un român, iar din motive încă necunoscute și-a ucis cu brutalitate vecinul, tot un român, apoi s-a făcut nevăzut.

Ce le-a spus Valentin oamenilor legii?

Gheorghe și-a atacat victima pe un drum rural care leagă Cambrils și Vinyols i els Arcs, în Baix Camp (Tarragona), acolo unde a dat cu mașina peste el.

După ce a făcut acest gest șocant, bărbatul s-ar fi dat jos din vehicul și l-a lovit de mai multe ori în cap. Se pare că cei doi se certau des și ar mai fi avut conflicte aprinse și în trecut, potrivit El Caso.

Autoritățile au ajuns la scurt timp după incidentul teribil, iar cu ultimele puteri, Valentin a reușit să le spună oamenilor legii ceea ce se întâmplase, dar și cine este responsabilul pentru starea lui gravă. Din păcate, eforturile medicilor au fost în zadar, pentru că românul nu a mai supraviețuit.

Conform sursei menționate mai sus, poliția catalană a început să-l caute pe suspectul crimei și se așteaptă ca acesta să fie arestat în următoarele ore. Judecătorul a dispus ca procedurile să fie ținute secrete.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Român căutat Spania crimă

Imagine reprezentativă pentru o mașină de poliție.

[Sursa foto: iStock]

Citește și: O mamă româncă a mulțumit în genunchi instanței pentru condamnarea celor care i-au mutilat fiul pe viață. Cine sunt „Frații Koala”?

Cadavrul unui ucrainean descoperit în Spania

Corpul fără viață al unui ucrainean în vârstă de 33 de ani a fost găsit marți după-amiază într-un cartier rezidențial din Villajoyosa, Alicante de către un vecin. Tot aceeași persoană a povestit că a văzut o mașină plecând de la locul faptei.

Ucrainean mort Spania

Imagine reprezentativă pentru o mașină de poliție.

[Sursa foto: iStock]

Citește și: Ce a cerut Elena Udrea din închisoare? Fostul ministru al Turismului, deranjat de situația autostrăzilor din România: ”Este necesară o abordare mai pragmatică”

La sosirea autorităților s-a constatat faptul că bărbatul avea până la zece găuri de glonț pe tot corpul. În urma cercetărilor s-a descoperit că împușcăturile au avut loc inițial la primul etaj al garajului, -2, iar victima a ajuns la -1 încercând să fugă pe rampă până când s-a prăbușit. Mai multe persoane au fost interogate. Unii vecini susțin că victima nu era cazată la locuințele unde a avut loc întâmplare și că se afla în zona de locuințe pentru a face niște lucrări de construcție, deși acest lucru nu a fost încă clarificat, a precizat sursa precizată.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si