Alexandru a fost unul dintre cei mai apreciați bucătari din Târgu-Jiu, iar Diana, soția acestuia, lucra la un centru social al primăriei.

Cei doi s-au stins într-un teribil accident rutier

Aceștia se întorceau de la spital cu unul dintre copii. O minune a făcut ca micuțul să scape cu viață din accident.

accident

Soț și soție morți într-un accident pe A1

[Sursa foto: Facebook]

Familia și apropiații sunt în stare de șoc, în timp ce doi copii au rămas orfani.

"Diana, deci efectiv sunt şocată, nu îmi vine să cred că nu mai ești. Dumnezeu să vă ierte și să vă aibă în paza lui. Nu o să te uit niciodată, colega mea de generală dragă. Iubirea există și ţine etern chiar și dincolo de moarte. Ce e viața, Doamne!", a spus o colegă de muncă a femeii decedate în accident.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citește și: Accident rutier grav. Șase răniți în urma impactului

Citește și: VIDEO- Accident rutier cu persoane încarcerate pe DN 22

" Frații mei, haideți sa fim mai buni … de ce? Pentru ca azi suntem mâine dispărem! Dumnezeu s[ te ierte prietenul meu de 15 ani de zile! Numai am cuvinte!", este un alt mesaj.

Accidentul a avut loc pe Autostrada A1, pe sensul București – Pitești

Autoturismul a lovit glisiera mediană pe Autostrada A1, pe sensul București – Pitești, la kilometrul 74, în zona localității Ionești, județul Dâmbovița.

Citește și: Lacrimi și strigăte de jale la înmormântarea celor doi soți care au pierit în accidentul din Cluj. Au fost conduși pe ultimul drum cu onoruri militare

La locul accidentului a intervenit Detașamentul Găești cu o autospecială pentru stingere cu modul descarcerare și o ambulanță SMURD, precum și două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Dâmbovița.

Cei doi soți au fost găsiți încarcerați și inconștienți, fiind transportați de urgență la spital, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si