Daniel Robu a revenit din SUA in urma cu aproape 2 ani in Romania si aici a cunoscut pe femeia care i-a daruit un baietel. Iubita lui Daniel se numeste Catalina si este manager de comunicare la o clinica medicala.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

"Prieteni, intotdeauna mi-a placut, pe cat posibil, sa-mi tin viata privata cat mai departe de ochii presei, dar astazi am ales sa va impartasesc ceva foarte frumos si unic in viata mea", a scris Robu pe reteaua de socializare.

Citeste si: Aceasta actrita din Turcia are 71 de ani si arata ireal! Mananca kebab in fiecare zi si are o singura interventie estetica

"In urma cu un an si jumatate am cunoscut-o pe Catalina. A fost o chimie intre noi, iar lucrurile au evoluat natural. Am ajuns in acel punct al relatiei cand am zis ca, daca e sa apara si un bebe, va fi o binecuvantare.

Iar el a venit. Il cheama Patrick Davian, are cinci luni si e bucatica din mine ”, a marturisit Daniel.

Citeste mai mult aici


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si