Close sidebar
Close sidebar

Un cunoscut creator de modă, ucis de COVID-19

Creatorul de modă japonez Kenzo Takada a decedat din cauza COVID -19. Acesta era internat la spitalul american din Neuilly-sur-Seine.

Andreea Stoica,

Kenzo Takada

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Creatorul de modă japonez Kenzo Takada, în vârstă de 81 de ani, a decedat duminică din cauza COVID -19, a anunţat un purtător de cuvânt, relatează AFP.

Primul stilist japonez care s-a impus la Paris

Primul stilist japonez care s-a impus la Paris, unde şi-a făcut întreaga carieră şi a devenit faimos, ''Kenzo Takada s-a stins din viaţă duminică, 4 octombrie 2020, la Spitalul american din Neuilly-sur-Seine din cauza afecţiunilor provocate de COVID -19'', a precizat purtătorul de cuvânt, potrivit unui comunicat de presă.

El a fost, de asemenea, fondatorul Kenzo, o marcă mondială de parfumuri, produse de îngrijire a pielii și haine și a fost președinte de onoare în funcție al Federației Asiatice Couture.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Sursa: agerpres.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI