Barbatul, cunoscut sub numele de Marian Armani, a murit la varsta de 30 de ani, in urma unui grav accident rutier, dup ace se intorcea de la o petrecere. Proxenetul a pierdut controlul volanului si s-a izbit frontal de un cap de pod.

Tragedia a avut loc, joi dimineata, pe DN 73, in zona comunei Stalpeni.  Medicii sositi la fata locului nu au mai putut face nimic pentru barbat.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Potrivit anchetatorilor, „Marian Armani” ar fi fost cercetat intr-un dosar penal pentru trafic de persoane si proxenetism, fiind sub control judiciar pana la inceputul lunii decembrie 2017. Potrivit aceleasi surse, acesta ar fi fost „mana dreapta” a lui “Vader”, unul dintre capii lumii interlope din Pitesti, arestat preventiv anul trecut in ,,Dosarul Prostitutiei de lux”.

„Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Arges, la sosirea echipajului de la Urgente, tanarul sofer a fost gasit in stop cardio-respirator.

Paramedicii au incercat resuscitarea victimei, dat fara rezulat, fiind declarat decedat. Cadrele medicale au constatat, in urma examinarii leziunilor suferite de sofer, ca accidentul s-a produs cu mai mult timp inainte ca autoturismul avariat sa fie observat”, citeaza Ziarul Exclusiv.

Din primele date rezulta ca victima se intorcea de la o petrecere, unde a petrecut cu mai multi prieteni, printre invitatii de seama fiind si cunoscutul Florin Salam.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si