Un cunoscut interlop din București, Emi Pian, a fost ucis în noaptea de luni spre marți. Potrivit Wowbiz.ro, liderul clanului Duduianu a fost ucis  într-o răfuială pornită de la barbut cu  clanul Rinu .  

Emi Pian ar fi fost declarat mort în jurul orei 5.30, după ce a ajuns în stare critică la Spitalul Universitar de Urgență București. Emi Pian a ajuns la unitatea medicală cu mai multe plăgi înjunghiate, iar medicii au găsit mai multe urme de violență pe trupul lui.

Undeva la ora 5.20, medicii efectuau manevre de resuscitare. 

Citeste si: Masca chirurgicală trebuie purtată și acasă?! Anunțul oficial al specialiștilor

De unde a pornit conflictul care a dus la moartea lui Edi Pian 

Bărbatul a fost resuscitat timp de 2 ore, dar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața, scrie Wowbiz.ro.

„În această dimineață, în jurul orei 03.00, prin apel 112 a fost sesizat un conflict între mai multe persoane, în sectorul 6. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 20 Poliție, fiind identificate mai multe persoane. Doi bărbați au fost transportați la spital, unul dintre ei, în vârstă de 39 de ani decedând”, a transmis Poliția Română.

Citeste si: Medicul Alexandru Rafila: "Ne aşteptăm să avem o şi o creştere mai rapidă a mortalităţii"

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Emi Pian era liderul clanului Duduianu, iar numele său real era Florin Mototolea, conform ziare.com. Confictul care a dus la moartea lui Emi ar fi plecat de la un joc de barbut, au mai dezvăluit surse apropiate lumii interlope.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei. 

Ce sume exorbitante cheltuia Emi Pian la jocul care i-a adus sfârșitul

Emi Pian a murti noaptea trecută în urma unui joc de barbut. Ceea ce nu se știe este că liderul Duduienilor din Capitală era un împătimit al acestui joc, ba chiar ajungea să cheltuiască, dar și să obțină, sume enorme de pe urma lui, potrivit SpyNews.

În timpul unei partide de barbut din 2016, interlopul Emi Pian a împrumutat un jucător cu suma de 20.000 de lei. Cel care a împrumutat banii a rămas fără o maşină de lux, pe care a oferit-o garanție pentru datorie. Potrivit rechizitoriului, Emi Pian percepea dobânzi-record pentru sumele împrumutate. A fost chiar și închis pe o perioadă de trei ani și opt luni pentru practicile sale.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citeste si: Scenariu negru pentru România. Anunţul făcut de Nelu Tătaru

Conflicte multiple între clanuri rivale

La sfârșitul lunii iulie, scene șocante au avut loc în comuna Chiajna din județul Ilfov.

Doi bărbați au fost atacați cu pistoale și săbii de membrii unei grupări interlope rivale.

Citeste si: VIDEO| Pedofil român, prins în Anglia

”IPJ Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că pe raza comunei Chiajna a avut loc un conflict în trafic la care au participat aproximativ 12 persoane, membri ai unor grupări infracționale, în urma căruia două persoane au fost rănite, fiind transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”, anunță autoritățile.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si