Close sidebar
Close sidebar

Un cunoscut medic afirmă că cel puțin 30% din populaţie s-a imunizat deja în epidemia COVID-19

Fostul președinte al Colegiului Medicilor din România, Vasile Astărăstoae susţine că deja aproape 5 milioane de români s-au imunizat natural împotriva COVID-19.

K.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

În opinia medicului Vasile Astărăstoae, în România s-au manifestat forme uşoare ale virusului.

„Am o reţinere cu privire la date. Raportările sunt diferite. După părerea mea, cred că în momentul de faţă cel puţin 30% din populaţie s-a imunizat. 4-5 milioane sunt imunizate deja”, a declarat Astărăstoae, luni seară, într-o emisiune TV.
Când vine vorba de vaccin, medicul ieşean remarcă faptul că, din punct de vedere medical, pentru a-l pune la punct trebuie să treacă luni bune.

Citeste si: Mărturiile unui fotbalist infectat cu Covid-19:"Voiam să îmi smulg pielea de pe mine. Nu am mai trăit niciodată ceva atât de înfricoşător"

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Citeste si: Fetiţă confirmată cu Covid-19, operată de apendicită la Spitalul Judeţean Constanţa

Medicul afirmă că că nu crede că virusul va suferi mutaţii, însă nu e o variantă pe care o exclude: „Trebuia să apară până prezent.

Suntem la mijlocul pandemiei. Dar nu putem garanta”.

Citeste si: In acesta seara, de la ora 22:00, nu pierdeti premiera serialului „Familia Medici: Conducatorii Florentei”, la Kanal D

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI