Omul de afaceri Florin Abagiu din Câmpina conducea un SUV, miercuri seara pe DJ 144, între Florești și Nedelea, când a pierdut controlul mașinii și s-a izbit frontal de un copac de pe marginea drumului. Echipajele de salvare nu l-au mai putut salva pe bărbatul de 65 de ani, potrivit ObservatorulPH.ro.

Citeste si: Moarte tragică a unui băiețel, în timp ce se ducea spre școală. De ce a murit micuțul?

Cine era omul de afaceri Florin Abagiu

Omul de afaceri Florin Abagiu era proprietarul bazei sportive și al Hotelului-restaurant Seva, precum și al fabricii de mezeluri Fil Sam.

În urmă cu doi ani, Florin Abagiu făcuse o investiție uriașă în Câmpina, când a cumpărat terenurile de tenis Fibec din apropierea Lacului Curiacu, potrivit Click.ro.

Citeste si: Sfârșit tragic pentru o studentă în anul II la medicină. Tânăra în vârstă de 19 ani a fost găsită moartă în pădure

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

Acum, afaceristul ar fi pierdut controlul bolidului său și a intrat cu viteză într-un copac. A murit pe loc, echipele de intervenție nemaiputând acționa în niciun fel.

Echipajul SMURD sosit la fața locului doar a putut constata decesul.

Citeste si: Individul evadat din Penitenciarul Găieşti a fost prins de oamenii legii

VIDEO- Imagini de la locul accidentului:

 

Din primele informații, citate de Campina TV, se pare că Abagiu a suferit un infarct în timp ce se afla la volan, acesta fiind motivul pentru care mașina a părăsit carosabilul și s-a izbit de singurul copac care se afla în acea zonă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si