Familia și apropriații lui Alexandru Coman nu au mai știut nimic de el de la sfârşitul lunii octombrie a anului 2021. Rudele şi prietenii au solicitat ajutorul Poliţiei, dar şi al oamenilor, printr-o postare pe Facebook, pentru a se mobiliza și a-l găsi pe Alexandru.

Timp de trei luni, nimeni nu a avut idee unde se află omul de afaceri din Sibiu.

Citeste si: Accident grav în Mangalia. Trei persoane au fost rănite după impactul dintre un microbuz și un autobuz

Alexandru Coman a dispărut la finalul lunii octombrie a anului trecut

,,Noi sperăm să fie, poate, la o mănăstire, unde e cald, ar avea mâncare, eventual pe cineva care să îl asculte sau să îi dea vreun sfat. Poliția a zis că va trimite o informare Patriarhiei pe care să o distribuie că poate-poate îl recunoaște cineva. Orice altă variantă este pesimistă”, mărturisea la sfârşitul anului trecut o apropiată care a distribuit și pe Facebook povestea lui, în speranța că cineva îl va recunoaște și are informații despre Alexandru Coman.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Din nefericire, afaceristul din Sibiu a fost găsit decedat, în decursul zilei de ieri, în pădurea Băneasa din Bucureşti.

Oamenii legii iau în calcul ipoteza unei sinucideri, însă nu exclud şi alte variante. Urmează ca medicii legişti să stabilească cauza morţii omului de afaceri din Sibiu.

VIDEO- Declarații făcute de vecinii fostului om de afaceri

Citeste si: Un incident tragic a avut loc într-o vilă de lux la munte. Ce s-a întâmplat cu fiul patronului uneia dintre cele mai cunoscute firme de pază


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si