Din postura de castigator al concursului pentru postul de manager al Teatrului Mic, desfasurat in mai 2016, Gelu Colceag (67 de ani) si-a depus recent si prima declaratie de avere. Cunoscutul regizor si actor detine trei apartamente si o casa de vacanta impreuna cu sotia Roxana, are doua masini, iar ca venituri incaseaza 80171 lei pe an, de la Universitatea de Arta Teatrala si Cinematografica din Bucuresti, unde este profesor, si alti 178210 lei anual, din regie artistica.

In total, Colceag primeste 258381 lei pe an, adica 21531 lei pe luna, asta fara salariul pe care-l primeste deja ca manager al Teatrului Mic, care va aparea in declaratia de avere de anul viitor.
Anul trecut, Colceag si-a mai deschis un cont bancar de 61000 lei si a vandut si un teren intravilan pe care a primit 29000 de euro. De-a lungul carierei, Colceag a regizat spectacole la Teatrul Mic, Tetarul de Comedie, Teatrul Odeon, Teatrul Bulandra şi Tetarul Naţional ”I. L. Caragiale” din Bucureşti, dar a jucat si în filme precum ”Aurora” (2010), de Cristi Puiu, ”Poziţia Copilului” (2013), de Călin Peter Netzer, şi ”Bacalaureat” (2016), de Cristian Mungiu. Potrivit ziarului Adevarul, in 2004, Gelu (Gheorghe in buletin) Colceag a primit din partea preşedinţiei României Ordinul ”Meritul pentru Învăţământ” în grad de Mare Ofiţer.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si