Cunoscutul profesor şi regizor Laurenţiu Damian (62 de ani) a povestit cu umor o întâmplare pe care a trăit-o în Olanda, la Amsterdam, acolo unde două turiste din România l-au confundat cu celebrul cântăreţ Damian Drăghici.  ”Scurt...foarte scurt! Eram pe aeroportul din Amsterdam. Lingeam vitrinele magazinelor. Ma parfumasem cu tot ce se putea imagina si probabil miroseam ca drogheria din orasul copilariei mele, unde unul Trasca aducea parfumuri bulgaresti de la Vidin si uneori le si indoia cu apa.

Sambata si duminica pe bulevardul cu castani, unde se iesea la plimbare toti miroseau cu ce aducea Trasca. Ei bine, umbland eu asa prin orasul aeroport Amsterdam vin spre mine doua distinse doamne si ma imbratiseaza.

- Maestre... maestre! Ce mi-am zis...uite pana si la Amsterdam sunt cunoscut! Am fani! Or fi vazut vreun film de-al meu...gresind sala!?

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

- Maestre, cand concertati? Da! Ma confundasera cu Damian Draghici! Uite, asa cum arat acum juri ca suntem frati!”, a notat Laurenţiu Damian pe contul său de pe un site de socializare. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si