Un impact puternic între două autoturisme a stricat ziua nunții pentru doi miri și pentru câțiva nuntași. S-a întâmplat pe o stradă din sectorul Buiucani al Chișinăului sâmbătă, 10 iunie 2023. 

Accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale, însă a fost destul ca ziua lor să fie stricată. În imaginile surprinse se vede cum mireasa este vizibil afectată de cele întâmplate.  

Citește și: Tânăr de 21 de ani, cunoscut lăutar din Argeş, mort după ce a intrat cu maşina într-un copac

Tânăr de 21 de ani, cunoscut lăutar din Argeş, mort după ce a intrat cu maşina într-un copac

Un tânăr de 21 de ani s-a izbit violent de un copac şi de un autoturism parcat, iar mai apoi a fost aruncat în curtea unei case. Tragedie  în comuna Coseşti, din judeţul Argeş! Un tânăr de 21 de ani a murit într-un accident provocat chiar de el, conform Observator.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Accident surprins de camerele video

Băiatul circula cu viteză foarte mare, iar la un moment dat a pierdut controlul volanului, a ieşit de pe carosabil, s-a izbit violent de un copac şi de un autoturism parcat, iar mai apoi a fost aruncat în curtea unei case. Din păcate, medicii ajunşi la locul accidentului nu au mai putut face nimic pentru a îi salva viaţa. 

Tânărul era un cunoscut cântăreţ în zonă. Zeci de oameni au lăsat mesaje de condoleanţe, aducându-i un omagiu pe pagina sa de Facebook. 

Mesajul surorii băiatului pe rețelele de socializare

"Astăzi sufletul meu a plecat, bucuria și mândria familiei mele a plecat, Dumnezeu a vrut să ni-l ia și nu o să știm niciodată de ce el, era pâinea lui Dumnezeu, un copil cu suflet bun și cu toată viața înainte …nu îmi vine să cred că am ajuns să scriu asta despre fratele meu. Dumnezeu să te odihnească în pace și să te apere frățiorul meu că aici nu a mai vrut să te apere, vei fi cu noi și în inimile noastre toată viața ai fost cel mai bun frate, prieten și copil ne ai făcut mândrii de ține și de sufletul pe care îl ai în fiecare zi.

Citește și: O femeie de 70 de ani a supravieţuit, după ce a rămas blocată trei zile în autoturismul căzut de la 50 metri, în Franţa

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Te iubim enorm de mult! Va mulțumesc din suflet pentru mesajele voastre, dar o să va rog să nu îmi mai scrieți, ne este foarte greu și nu pot vorbi încă despre fratele meu la trecut. Va voi ține la curent când îl vom aduce acasă pentru cine dorește să-i fie alături pe ultimul drum",   a scris sora acestuia pe Facebook. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si