Cuplul și-a dat seama că ceva nu este în regulă când au găsit vase murdare și sticle goale de bere în bucătărie. A urmat apoiun zgomot care părea să vină din spatele casei. În momentul în care soțul a deschis ușa dormitorului, a descoperit un tânăr înalt, care stătea în picioare în cameră. Lângă acesta se afla o geantă și o armă de asalt. Individul care a pătruns în casa celor doi nu i-a amenințat și nu a furat nimic, informează washingtonpost.com.

Citeste si: Kylie Jenner a născut al doilea copil. Vedeta a publicat prima poză cu bebelușul ei și al lui Travis Scott

Tânărul le-a cerut scuze celor doi soți

„El a fost extrem de stânjenit și și-a cerut scuze în legătură cu situația”, a mărturisit soțul potrivit unui raport de incident obținut de The Washington Post. În timp ce tânărul se îndrepta spre ușa din față alături de soț, a scăpat 200 de dolari pe un scaun din sufragerie, se menționează în raport. A fost, ,o rambursare pentru o fereastră pe care a spart-o pentru a intra în casă", i-a spus el soțului, apoi a fugit.

Citeste si: Primul termen al divorțului dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a fost amânat: „Nu am cerut partaj”

Hoțul nu a fost identificat

Biroul șerifului din județul Santa Fe nu a identificat încă bărbatul în cauză. Dacă este găsit, acesta ar putea fi acuzat de furt calificat și daune ale proprietății.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Cei doi soți l-au descris ca având o înălțime de aproximativ 1,8 metri, cu părul castaniu, afirmând că părea să aibă între 20 și 30 de ani. Acesta nu părea să fie bolnav mintal, a declarat soțul oamenilor legii. Când l-a întrebat pe hoț de ce se afla acolo, el a spus că „familia lui a fost ucisă în estul Texasului și el fugea de cineva”, se precizează în același raport.

Citeste si: VIDEO| Diana Șoșoacă, chemată la Parchet în dosarul neînțelegerilor cu jurnaliștii italieni: „Eu am făcut plângeri penale”

Bărmatul nu a furat nimic din casa cuplului

Tânărul a spart o fereastră în biroul proprietarilor folosind o unealtă metalică, au spus anchetatorii. Apoi ar fi gătit și a dormit într-unul dintre dormitoare. În raport se menționează că niciunul dintre obiectele cuplului nu a fost furat.

„Bijuteriile, pe care [soția] le lăsase pe blat, lângă chiuvetă, nu fuseseră atinse”, declară anchetatorii.

În afară de bucătărie, singura parte a casei aflată în dezordine, conform raportului, era patul în care probabil dormea ​​bărbatul.

Bărbatul a lăsat puține dovezi în casă. În jurul geamului spart nu era sânge, nici fire de păr pe pat și nici amprente pe unealtă sau pe sticlele de bere.



Polițiștii au cercetat zona, dar nu au găsit pe nimeni care să îndeplinească descrierea bărbatului. 

În ciuda faptului că a lăsat 200 de dolari proprietarilor pentru a-și repara fereastra, potrivit anchetatorilor, bărbatul le mai datorează celor doi soți 15 dolari pentru bere și 5 dolari pentru creveții lor.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citeste si: O româncă este acuzată că a bătut, sufocat şi muşcat de gât o pensionară pe care o îngrijea în Germania. Femeia riscă să petreacă aproximativ 10 de ani în spatele gratiilor


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si